Обжалване на глоба по повод COVID-19

През LegalMasters.bg може лесно да заявите обжалване на глоба или имуществена санкция, която ви е наложена за нарушаване на мерките по време на извънредното положение и извънредната епидемична обстановка.

По време на извънредното положение и извънредната епидемична обстановка бяха създадени множество особени правила и извънредни нормативни актове за противоепидемиологични мерки, на основание на които гражданите и фирмите  са глобявани за значителни суми за дейности, които според администрацията са нарушения.

Голяма част от тези глоби и имуществени санкции са незаконосъобразни, поради което ние съдействаме на фирми и граждани да ги оспорят пред съд.

Адвокатският хонорар определяме за всеки конкретен случай – след като ни изпратите информация ще ви изпратим становище и ОФЕРТА в същия ден.

Заяви
В хонорара не се включват дължимите се държавни такси, банкови такси и други разноски.

Какво ви е нужно, за да заявите услугата?

За да получите оферта, трябва да попълните формата по-долу, да приложите документа, който ви е връчен – акт, наказателно постановление, заповед и др., както и кратко да опишете фактическата обстановка. Ако за обжалването се дължи държавна такса ще ви уведомим допълнително.

Защо да ни възложите услугата?

 • получавате правна услуга от адвокатска практика с опит в административното право и обжалването на незаконосъобразни актове на администрацията;
 • комуникацията с нас се осъществява бързо и лесно по телефон или по електронен път;
 • работим с клиенти в цялата страна – няма значение къде се намирате за да поемем случая;
Адвокат Женя Недева
Здравейте, аз съм Адвокат Женя Недева от LegalMasters.bg и съм вашият адвокат за тази услуга.
Ако имате въпрос, ме потърсете на тел. 089 30 50 449 или на contact@legalmasters.bg и ще направя всичко възможно да ви отговоря веднага.

Как става заявката и изпълнението на услугата?

1. Попълвате формата за заявка. В същия ден се свързваме с вас, уточняваме всички детайли и ви изпращаме становище и оферта за адвокатската услуга.

2. В случай, че приемате нашата оферта, сключваме договор и заплащате адвокатския хонорар – понастоящем може да заплатите с банков превод. Заедно с договора ни упълномощавате да ви представляваме в съдебното/административното производство.

3. Започваме работа по изпълнението на услугата – подготвяме жалба и в срок я подаваме в съда или пред административния орган, като ви държим в течение за развитието на производството.

Повече за условията за изпълнение на услугата може да научите по-долу в раздел „НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ“.

 • 1. Моля прикачете връченият ви документ

 • Accepted file types: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. file size: 5 MB.
  Позволени са файлови формати jpg, jpeg, gif, png и pdf. Размер на файла до 5MB.
 • 2. Дата на връчване

 • MM slash DD slash YYYY
 • 3. Данни за контакт по повод заявката

 • Имейл адресТелефон
 • 4. Описание на фактическата обстановка

Уважаеми клиенти, на следващата страница ще имате възможност да прегледате и сверите още веднъж попълнените данни и ако всичко е наред, да ни изпратите информацията с бутон ПОИСКАЙ ОФЕРТА.

С изпращането на онлайн заявката за вас няма да възникнат задължения.

След получаването на заявката ние от Адвокатско съдружие „Лигълмастърс – Недева и Йорданова“ се задължаваме, да се свържем с вас още същия ден и да ви изпратим оферта за адвокатската услуга.

Нашият ангажимент включва:

 • правно становище относно законосъобразността на издадения административен акт;
 • изготвяне и подаване на жалба или на други документи от правен характер;
 • процесуално представителство в съответното производство пред съд или административен орган за една инстанция; ако решението се обжалва пред следваща съдебна инстанция се договаря допълнително адвокатско възнаграждение;

 

Следва да знаете, че с изпращането на онлайн заявката за вас няма да възникнат задължения.

След получаването на попълнената онлайн заявка ние от Адвокатско съдружие „Лигълмастърс – Недева и Йорданова“ се задължаваме да се свържем с вас още същия ден и да ви изпратим становище и оферта за адвокатската услуга. Ако приемете нашата оферта, ще сключим договор за правна защита и съдействие.

 

Какви разноски ще има освен адвокатския хонорар?

Ако за обжалването се дължи държавна такса ще ви уведомим допълнително.

Срок на изпълнение на услугата

Срокът за изпълнение на услугата е обвързан от законовият срок за обжалване, който е различен за различните административни актове. Съветваме ви да се обърнете за правно съдействие още в същия ден, в който ви е връчен документа (заповед, наказателно постановление, акт за установяване на административно нарушение), за да може ефективно да организирате защитата си.

Задължение за конфиденциалност

Всяка информация, която ни е предоставена от вас за изпълнение на услугата, включително и тази, предоставена чрез комуникация по електронна поща и телефон, е конфиденциална и не подлежи на разкриване съгласно Закона за адвокатурата.

 

Споделяне: