×
Uncategorized @bg, Ново

LegalMasters.bg – нашата първа година

Споделяне:


За добро или лошо, стартът на LegalMasters.bg се случи през турбулентната 2020 г. В деня на българската Конституция и в разгара на първата вълна на разпространение на COVID-19.


От друга страна, именно тази ситуация, повече от всякога засили нуждата от онлайн услуги във всяка сфера – включително и правната.


Всеки рожден ден е повод за отчет и равносметка, поставяне на нови цели и проекти за реализиране. Няма да направим изключение и ние.


Eкипът


Отношенията в адвокатското ни съдружие се базират на дългогодишно приятелство. Благодарение на специфичния опит и разнообразна правна експертиза, сътрудничеството ни е ползотворно и успешно.


В своята работа се ръководим от принципите на адвокатската професия. Независимост, почтеност, конфиденциалност, уважение и професионално поведение, правна защита и действия съобразно законните права и интереси на клиента. Сблъсъците с предизвикателства и трудности ни помагат да се развиваме и да бъдем все по-добри в работата си.


Какво постигнахме?


Със старта на платформата LegalMasters.bg предоставихме своите онлайн правни услуги. Дадохме възможност на всеки в забързаното си ежедневие да получи консултация и правно съдействие без да напуска дома или офиса си.

За всички останали ситуации, в които личното присъствие е наложително, адвокатската ни кантора е отворена и работи на адрес: гр. София, ул. „Петър Парчевич” № 15, ет. 4, офис 11.


Всеки от вас, напълно безплатно може да използва правните калкулатори, публикувани на сайта. С тях ще успеете да изчислите разходите за завеждане на дело, нотариални такси за покупка на имоти, разноски по изпълнително дело и др.


За своята първа година, сайтът ни LegalMasters.bg е посетен от близо 10200 уникални потребители, а страницата ни във Фейсбук има над 1200 последователи. Благодарим на всеки, който е споделял информация за сайта и страницата ни. Вярваме, че няма по-добра реклама от личната препоръка.


През първите си 365 дни успяхме да осигурим за нашите клиенти безвъзмездно финансиране по COVID-19 мерките за преодоляване на последиците от пандемията. Гордеем се, че имаме 100% успеваемост при кандидатстването по тях.


Ето какво споделят за нас клиентите:


„Благодарни сме на адв. Недева и LegalMasters за професионалното отношение и успешната работа по кандидатстването, отговарянето на междинните въпроси и отчитането на програмата за безвъзмездна помощ за микро и малки предприятия през изминалото лято. Работата с екипа е изключително приятна и най-важното: ползотворна” – Златина Петрова, Управител на „Канапе” ЕООД.


Гордеем се, че през проблемната поради Covid-19 година съдействахме успешно на малкия бизнес в цял един град. Обжалвахме незаконосъобразна заповед на кмета на общината, с която бяха въведени допълнителни рестриктивни противоепидемиологични мерки, далеч надхвърлящи мерките, въведени от министъра на здравеопазването. В резултат на нашите общи усилия, тези мерки бяха обявени за незаконосъобразни и изцяло отменени.


През 2020 г. година бяхме част от борбата на обикновения човек срещу монополисти като Топлофикация, Софийска вода, банки и колекторските фирми. Това ще продължи и през 2021 г.


Защитавахме интересите на наши клиенти по граждански, търговски, административни и изпълнителни дела, както в София, така и в други градове на страната.


Съдействахме и на чуждестранни клиенти, като в екипа ползваме професионално следните чужди езици: Английски, Италиански, Испански, Френски, Немски.


Ето какво е споделил за управителя на LegalMasters.bg – адвокат Женя Недева един от нашите чуждестранни клиенти:

 
„A really good attorney! Honest, professional, and knowledgeable – rare traits in this business. Fluent in English as well.” – Ифтах Нив, собственик на бизнес.


И след създаването на платформата legalmasters.bg, продължихме да оказваме правно съдействие по сделки с недвижимо имущество. Защитихме интересите на клиенти си и ги предпазихме от финансови загуби и неизгодни клаузи.


Ето какво казват някои от тях:


„Адв. Женя Недева подхожда професионално, прецизно и коректно в работата си. Обмисля проблемите и взима адекватни и точни решения. Разреши доста заплетен имотен казус в най добрата за мен развръзка.”  – Ралица Цветкова, продавач на недвижим имот


„Адвокат Недева много детайлно, професионално и компетентно ме консултира по имотна сделка, както и изготви необходимата документация и доведе нещата до край. Ако търсите адвокат по имотни сделки, тя е човекът!” – Цвета Джорева, купувач на недвижим имот в гр. София


Стремим се да изграждаме дългосрочни отношения с клиенти си, посредством добра комуникация и навременна реакция, откритост и прозрачност при консултирането и предоставянето на правната услуга. Гордеем се с това, че ни гласуват повторно своето доверие. По този начин можем да ги наречем и наши приятели.


Не само препоръчвам, но и благодаря на LegalMasters.bg и по-специално на адв. Женя Недева, която ме преведе през тежка имотна сделка, която без нейна помощ нямаше изобщо да се осъществи! В началото както много хора, които купуват имот реших да действам без адвокат и изпаднах в изключително неизгодна позция, от която успях да се измъкна единствено благодарене на адв. Недева. Адмирации за професионализма, коректността и човешкото отношение. А към купуващите имоти, мога само да дам съвет да не действат без адвокат, рискуват много.” – Яна Цалиева – продавач и купувач на недвижим имот.


Какво предстои през втората ни година?

Основната ни цел е да продължим развитието си и да усъвършенстваме нашите онлайн услуги. Предстои разширяването на палитрата от услуги, както за бизнеса, така и за физически лица.


Ще предложим на посетителите на сайта нови статии. В тях ще се опитаме да отговорим на най-често задаваните ни въпроси.


Осъзнавайки, че последиците от пандемията COVID-19 върху малкия и среден бизнес са тежки, ще продължим да консултираме и съдействаме на фирмите, желаещи да се възползват от предстоящите процедури за борба с последиците ѝ


Ще се стремим към създаването на нови партньорства и сътрудничества, с които да бъдем още по-полезни за клиентите си.


Ще представим и нещо ново – „пакетни услуги”, с които да дадем възможност на нови и стари клиенти, да получават повече за парите си.


За финал


Ние от LegalMasters.bg не приемаме Правото като занаят – то е наша кауза, за която работим ежедневно!


Пожелаваме на всички наши клиенти и партньори много здраве и хубави поводи, по които да работим отново заедно!


С уважение,

Екипът на LegalMasters.bg

Споделяне: