×
Uncategorized @bg

LegalMasters.bg през 2022 г.

Споделяне:

Началото на новата 2023 г. е време да направим равносметка на отминалата година за нашата онлайн платформа за правни услуги – LegalMasters.bg


Със старта на платформата ни през началото на 2020 г. предоставихме възможност на всеки да получи консултация и правно съдействие бързо и удобно, спестявайки време и усилия в забързаното си ежедневие.


Вече повече от две години подобряваме сайта си. Добавяме нови услуги, публикуваме полезни статии и актуализираме своите правни калкулатори.


Нашата 2022 година


Затова се радваме, че през 2022 г. LegalMasters.bg е посетен от 38168 уникални потребители.


Това е ръст с близо 38% спрямо 2021 г. и ни кара да вярваме, че вървим в правилната посока на развитие.


Разбира се, огромната част от потребителите ни се намират в България (близо 90%), най-много от тях са жители на столицата, следвани от Варна, Пловдив и Бургас.


По-често нашият сайт е посещаван от мъже (което е нормално, с оглед преобладаващо дамския екип в кантората 😊). Най-голям дял от потребителите ни са в активна възраст между 35 и 44 години.


Над 10% от посетителите на сайта са от чужбина – основно българи, живеещи зад граница.


През отминалата година успяхме да съдействаме на наши сънародници, жиеещи в Германия, Великобритания, Канада, Белгия и др.


Помогнахме и на чужди граждани, желаещи да придобият недвижим имот в България или да развиват бизнес у нас.


Годината бе белязана и от войната в Украйна. Чрез сайта ни, се опитахме да бъдем полезни на бягащите от войната, с консултации относно техните възможности за защита в България и ЕС. Екипът ни съдействаше и на място в един от бежанските центрове в София.


Статистиката показва, че най-посещаваният калкулатор на сайта през 2022 г. е за изчисляване на нотариални такси при сделки с недвижими имоти. Можете да се запознаете с калкулаторите ни тук.


През изминалата година стартирахме нова рубрика LegalMasterClass. В нея публикуваме статии, разясняващи правната страна на обичайни житейски казуси.


Най-четените ни статии през 2022 г. са „Пълномощното – кога е нужно, какво съдържа, как се прекратява действието му“ и „Кои са необходимите документи за сделка с недвижим имот“. Можете да ги прочетете тук и тук.


Ще продължим с публикуването на полезни статии, като се надяваме да достигнем до още по-голям кръг потребители.


На сайта LegalMasters.bg, наред с платените услуги на кантората, можете да откриете и секцията ни с безплатни услуги. През последната година над 180 души са се възползвали и от тях.


В рамките на 2022 г. нашият екип бе част от 31 сделки с недвижими имоти в различни градове на страната. Защитихме максимално интересите на нашите клиенти както като купувачи, така и като продавачи.


Планове за новата 2023 г.


Вече сме готови с планове и за новата 2023 г. Предвиждаме добавяне на нови онлайн услуги, свързани с основната ни линия на дейност – сделките с недвижими имоти, а именно:

– Пакетни услуги за сделки с недвижими имоти. Те ще улеснят достъпа на лицата до правни услуги и възможността им да получат защита на техните права и интереси в нелекия процес на имотните сделки. Тези услуги ще бъдат във варианти Икономичен, Основен и Пълен пакет (Цялостно съдействие);

– Снабдяване с електронни справки в Имотен регистър;

– Снабдяване с копие от нотариални актове от Имотен регистър – незаверено копие за цялата страна, официално (заверено) копие – за гр. София.


Другите за нас


Гордеем се с всички положителни отзиви в социалните мрежи, за това ще се похвалим с малка част от оставените мнения за нас през 2022 г.:


Румяна С.:

„ Благодаря най-сърдечно на адв.Недева и нейният екип за решаването на мой казус, свързан в областта  на фирмено и търговско право. Бях провела консултации с трима адвокати преди да попадна на “ЛигълМастърс” и отговора им беше, че нещата не могат да се финализират по удовлетворяващ за мен начин.

Адв.Недева обаче беше категорична, че казуса може да бъде решен и наистина успяхме!

След това се реши проблем с регистрация, който изглеждаше нерешим.

Със сигурност бих потърсила услугите на адв.Недева отново, при необходимост. “


Станислав Н.:

„ Попаднах на адв. Недева случайно след търсене по интернет. Първо ѝ изложих случая си, запитах обстойно за цени и други подробности. Още от тази предварителна фаза стана ясно, че нейната кантора отделя необходимото внимание на клиентите си. Закриването на фирма ми се стори изключително поносимо за джоба ми и през целия процес, траещ няколко месеца, с удоволствие и най-вече С ЛЕКОТА комуникирах с нея.

В следствие на изключително позитивното изживяване и най-вече – на постигането на желания резултат, логичното продължение на отношенията ни сега включва и заемането ѝ с подобен казус на друг член от семейството ми.“


Анна М.:

„ Моето най-предпочитано място за правна консултация! Екипът е страхотен, отзивчив, готов да те изслуша и да ти даде най-подходящия съвет. А сайта е пълен с полезна информация. Препоръчвам на всеки, който има нужда от адвокат! “


Не за първи път казваме, че ние от LegalMasters.bg не приемаме Правото като занаят, а като кауза, за която работим ежедневно! Ще продължим да го правим и през новата 2023 г.


При нужда от консултация или съдействие по правен казус, можете да се свържете с екипа на LegalMasters.bg чрез формата за контакт на сайта, на  имейл contact@legalmasters.bg, чрез социалните мрежи или на телефон 0893 050 449.

Споделяне: