Бизнес, Любопитно, Ново

5 предимства, които да ви убедят да използвате нашите онлайн правни услуги

Споделяне:


При създаването на платформата ни за онлайн правни услуги legalmasters.bg се водихме от желанието да разчупим стереотипите около юридическата работа.

Навлизането все по-сериозно на технологиите и интернет в ежедневието, дава редица възможности, с които да се подобрят и оптимизират правните услуги.

Ето нашия топ 5 на предимствата,  които ви дава работата с платформата:

1. Спестявате време

„Времето е най-скъпото нещо, което пилеем.” – Диоген Лаертски.

Имате възможност да заявите желаната от вас услуга от всяко място и по всяко време, без да се съборазявате с работно време и местоположението на кантората. Не губите време в уговаряне на срещи, пътуване, разнасяне на документи, редене по опашки и др.

2. Много по-бързо стартиране на работата.

Работата по заявената от вас услуга и разрешаването на вашия казус започва веднага след като предоставите по електронен път нужната информация и заплатите за услугата чрез банков превод.

3. Лесна комуникация.

Комуникацията с екипа ни се води по всички електронни пътища – имейл, фб страница, телефон. Всяка възникнала ситуация се отреагира своевременно, без да нарушава ежедневния ви ритъм и работни ангажименти.


4. Яснота в отношенията.

Отношенията между страните са ясни от самото начало – на сайта ни можете да се запознаете с общите ни условия, а отделно във сяка услуга сме описали ясно и подробно какъв е нашият ангажимент към вас.

В други случаи задължително получавате оферта, която да приемете и плащате само това, за което сте се уговорили с нас.

Така всичко е максимално прозрачно и проследимо – сведени са до минимум възможните недоразумения и спорове във връзка с обема на възложената работа и т.н.

5. Адвокатски екип.

В случая важи в пълна сила поговорката, че две глави мислят по-добре от една. Работейки с нас, се възползвате от знанията и опита на целия екип, стоящ зад платформата legalmasters.bg.

Сработеният ни и опитен в широк спектър от сфери колектив, дава много по-големи възможности за максимално бързо и ползотворно разрешаване на казуса ви.Можете да се запознаете с услугите на legalmasters.bg тук.

Те са разделени в различни категории – за бизнеса, за физически лица, кредитори и длъжници, съдебни дела, както и безплатни услуги – юридически издържани бланки на документи.

Ако не откривате нужната ви услуга, винаги можете да се свържете с нас на contact@legalmasters.bg, чрез фейсбук страницата ни или на телефон 0893050449.


Уважаеми читатели, всички материали, които са публикувани в LegalMasters.bg, имат само информативен характер. Тези материали отразяват личното виждане и професионалното мнение на съответния адвокат от екипа и не следва да бъдат възприемани като изчерпателни правни анализи, нито като индивидуални правни съвети за вас. Преди да предприемете или да не предприемете правни действия по разгледаните въпроси, потърсете професионален правен съвет за вашия конкретен случай.

Споделяне: