Изготвяне на текст на пълномощно

През LegalMasters.bg можете лесно да заявите онлайн изготвяне на текст на пълномощно, което подписано от вас, да послужи където е необходимо.
пълномощно изготвяне

Съдействаме на граждани и фирми с изготвяне на текст на пълномощно.

С него вършите работа с държавни органи и институции, с нотариус за сделки, с банки и др. Това е важно и за търговците, тъй като пълномощното улеснява и текущата търговска дейност.

Услугата не включва нотариална/консулска заверка, ако такава е необходима.

В зависимост от типа на пълномощното и обема на правата в него, адвокатският хонорар за услугата е между 40 и 120 лв.

 

В адвокатския хонорар не са включени дължащи се държавни такси, нотариални такси и др. разноски.

40.00лв.
Заяви

Какво ви е нужно, за да заявите услугата?

За да направите заявка за изготвяне на текст за пълномощно, е необходимо да попълните формата по-долу. Повече детайли за упълномощаването можете да прочететете и в нашата статия Пълномощното – кога е нужно, какво съдържа, как се прекратява действието му.

Важно: В случаите когато е необходима нотариална заверка на подписа, упълномощителят лично се явява пред нотариус, който извършва заверката. Българите, пребиваващи в  чужбина, могат да  заверят подписа си и в българските консулски служби в съответната държава. Адвокатите от LеgalMasters.bg не могат да извършват нотариални заверки.  

Защо да ни възложите услугата?

  • пълномощно, изготвено от адвокат, осигурява в най-голяма степен защита на правата на упълномощителя, както и успешното му ползване от пълномощника;
  • цялата процедура по подготвяне на текста става бързо и  онлайн – комуникацията с нас и изпълнението на услугата е по електронен път;
  • изготвяме текста на пълномощното съобразно индивидуалните изисквания на упълномощителя и приложимата правна уредба за всеки конкретен случай;
Адвокат Женя Недева
Здравейте, аз съм адвокат Женя Недева от LegalMasters.bg и съм вашият адвокат за тази услуга.
Ако имате въпрос, ме потърсете на тел. 089 30 50 449 или на contact@legalmasters.bg и ще направя всичко възможно да ви отговоря веднага.

Как става заявката и изпълнението на услугата?

1. Попълвате формата по-долу и заплащате адвокатския хонорар – понастоящем може да заплатите с банков превод. Предоставените от вас данни ще ни послужат за контакт с вас и за оформяне на пълномощното. Данните от лична карта са необходими за нотариалната заверка, ако такава е необходима;

2. Ние се свързваме с вас в рамките на един работен ден и уточняваме всички детайли.

3. Изпращаме ви документа по начин, който е удобен за вас. Ако е необходимо даваме и допълнителни инструкции за посещение на нотариус или консулска служба в чужбина.

Повече за условията за изпълнение на услугата може да научите по-долу в раздел „НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ“.

 

Уважаеми клиенти, на следващата страница ще имате възможност да прегледате и сверите още веднъж попълнените данни и ако всичко е наред, да финализирате заявката с бутон ЗАЯВИ.

Натискането на бутон ЗАЯВИ е еквивалентно на сключване на договор за правна защита и съдействие с Адвокатско съдружие „Лигълмастърс – Недева и Йорданова“ и ни задължава да ви предоставим услугата при условие, че сте заплатили адвокатския хонорар и сте ни предоставили всички необходими документи.

Какво включва нашият ангажимент към вас?

  • правна консултация относно изискванията за съответния тип пълномощно с оглед естеството на действията, които ще се извършват – като например нужна ли е нотариална заверка и/или други придружаващи документи;
  • изготвяне и изпращане на текста на готовото пълномощно по електронен път;

Нашият ангажимент не включва правни консултации за самите сделки или правилността и целесъобразността на действията, по повод на които се изготвя пълномощното, както и въпроси, които не са от правен характер.

Изпращането на заявка за услугата е равносилно на сключване на договор за правна защита и съдействие с Адвокатско съдружие „Лигълмастърс – Недева и Йорданова“ и ни задължава да ви предоставим услугата, при условие, че сте заплатили адвокатския хонорар и сте ни предоставили всички необходими документи.

Какви разноски ще има освен адвокатския хонорар?

При пълномощни, които предвиждат разпореждане с недвижим имот, както и при пълномощни за някои държавни институции, банки и тн. ще имате допълнителни разноски за нотариална заверка на пълномощното и заверка на допълнителни декларации според конкретния случай. Може да изчислите прогнозните нотариални такси в раздел Калкулатори на сайта.

Срок на изпълнение на услугата

Изготвяме и изпращаме пълномощното в срок до 2 работни дни от получаване на всички необходими документи, освен ако сме договорили друг срок.

Задължение за конфиденциалност

Всяка информация, която ни е предоставена от вас за изпълнение на услугата, включително и тази, предоставена чрез комуникация по електронна поща и телефон, е конфиденциална и не подлежи на разкриване съгласно Закона за адвокатурата.

Споделяне: