×
Любопитно, Ново

LegalMasters.bg – вече сме на 2 години

Споделяне:

Някак бързо и неусетно измина и втората година на нашата правна платформа.

Дадохме началото на LegalMasters.bg през 2020 г. на 16.04., когато се отбелязва и денят на българската конституция и празникът на юриста.

В забързаното си работно ежедневие, между казусите, съдебните дела и имотни сделки, няма да пропуснем да отбележим рождения си ден, както и да направим равносметка на случилото се през тази година.

Какво постигнахме?


Клиенти от цял свят

Втората ни година разшири в голяма степен географията на нашите клиенти. Възползвайки се от силата на интернет, успяхме да съдействаме на клиенти, намиращи се почти из целия свят!

Канада, Китай, Германия, Гърция, Великобритания, Белгия, Испания са само част от страните, в които се намират те. Вниквайки в техните казуси, успяхме да предложим решения, с които да спестим тяхното време или да избегнем ненужно пътуване до България и обратно:


„LegalMasters бяха изключително коректни и оказаха пълно съдействие при подготовката на конкретно пълномощно. Свързах се с тях от чужбина и услугите, които заявих, бяха изпълнени за кратки срокове и подходът им беше абсолютно професионален. Благодаря за съдействието и съвета!” – Лилия Каменова – клиент.


Успехи с програмите за финансиране

Стартът на платформата LegalMasters.bg съвпадна с първата вълна на разпространение на ковид – 19.

След като успешно съдействахме на нашите клиенти с малък и среден бизнес за получаване на безвъзмездно финансиране по ковид програмите, през настоящата година продължихме това сътрудничество и клиентите ни от туристическия бранш получиха максималната възможна финансова помощ.


Сделки с имоти

През втората ни година имотният пазар бе доста динамичен, успяхме да се справим с много нови имотни сделки.

Защитихме максимално клиентите си, предпазвайки ги от трудни ситуации, носещи парични загуби, неизгодни клаузи или проблемна собственост.

Кантората ни е натрупала богат опит в проучването на имоти и съдействие през всички етапи на имотните сделки, включително за проблемни имоти с тежести.

Ето какво казват клиентите ни:

„Препоръчвам услугите на LegalMasters, защото наистина са майстори в подготовката и консултацията по договори, свързани с вещното право и в частност недвижимото имущество! Използвах услугите им при закупуването на жилище и съм удовлетворен от професионализма, отношение и компетенциите, които демонстрираха. Определено ще ги използвам и при последващи сделки и други казуси. – Пламен Апостолов – купувач на недвижим имот

„Изключително бърза и професионална помощ при подготовка  на имотна сделка. – Тонка Пенкова – купувач на недвижим имот

Повече за нашите препоръки при имотни сделки можете да прочетете тук.


Съдебни битки

Наред с имотните сделки, голяма част от практиката ни заема представителството пред съд.

През 2021 г., както и през настоящата 2022 г. водим успешно граждански, търговски, административни дела, както на първа и втора инстанция, така и пред върховните съдилища в страната.

Продължаваме да сме част и от борбата на обикновения човек срещу монополисти като Топлофикация, Софийска вода и др., както и срещу банките и колекторските фирми.

Водим дела в столицата и в други градове на страна като гр. Варна, гр. Бургас, гр. Перник, гр. Елена и др.

През втората си година добавихме и нов тип дела, в които се специализирахме – тези на Етажната собственост срещу некоректни длъжници.

Мнение от наш клиент:

„Изключителен професионализъм и отдаденост. След успешено дело, препоръчвам с две ръце.” – Камела Азими

Про боно

Както сме казвали и преди, екипът на LegalMasters.bg не приема правото като занаят, а като кауза. Поради това, ситуацията в Украйна не ни остави безразлични и единодушно взехме решението да предоставяме безплатни правни консултации за бягащите от войната, относно техния статут, права и задължения докато пребивават в България и ЕС. До този момент се сблъскахме с десетки казуси, засягащи стотици украински граждани, като се надяваме да сме били полезни на всеки от тях.

Нови онлайн услуги

През 2021 г., на сайта ни legalmasters.bg добавихме нови онлайн правни услуги, както и безплатни образци на разписка за сума, договор за покупко-продажба на МПС и др.

Не забравяйте, че още от старта на платформата разполагате с удобни и безплатни правни калкулатори, чрез които лесно да изчислите таксите, които ще дължите за нотариални такси, ЧСИ, местен данък и др.


Дългосрочни клиенти

Верни на нашите разбирания, продължихме да изграждаме дългосрочни отношения с клиентите си, които ни се доверяват отново за следващи правни казуси.

„Много големи професионалисти. Препоръчваме с две ръце. От фирма Канапе ЕООД – дългогодишен клиент.” – Златина Петрова – Управител на „Канапе” ЕООД


Последователи

През втората година успяхме да удвоим последователите си във Facebook, където страницата ни се следва от над 2560 души. Развихме присъствието си в социалните мрежи и с профил в професионалната платформа LinkedIn.


Бъдещи планове

През третата си година планираме да продължим добавянето на нови услуги и възможности на платформата.

Ще продължим да публикуваме статии по важни и често срещани юридически теми, с които да помогнем на читателите си.

През 2022 г. очакваме да изградим нови полезни сътрудничества, чрез които да предлагаме още по-пълни и ранзообразни услуги.


Най-важният ни план си остава това, да продължим да имаме нашите доволни клиенти и да се срещаме с много нови такива!

С уважение,

Екипът на LegalMasters.bg

Споделяне: