Електронна справка от Имотен регистър - за цялата страна

През LegalMasters.bg може лесно и изцяло онлайн да поръчате електронна справка от Службите по вписванията в цяла България.
електронна справка, имотен регистър

С електронна справка от имотен регистър узнавате за сделки и подробности за тях, както и за вещни тежести за недвижими имоти.

Чрез нашата услуга ще можете да получите информация за нотариални актове за сделки, искови молби и постановените по тях съдебни решения, договорни и законни ипотеки, възбрани и всякакви други вписвания, които са видими в електронната система на имотния регистър.

 

В хонорара се включват дължимите се държавни такси.

20.00лв.
Заяви

Какво ви е нужно, за да заявите услугата?

За да получите съответната справка е нужно да ни предоставите необходимата информация за лицето (имена и/или ЕГН, а за фирми ЕИК или Булстат), адрес на имота или кадастрален идентификатор, съответно дата или номер на документа.

Защо да ни възложите услугата?

 • не се налага да губите време в придвижване, цялата процедура става бързо и изцяло онлайн – комуникацията с нас и изпълнението на услугата стават по електронен път;
 • не общувате с държавна администрация;
 • не се нуждаете от електронен подпис;
 • при необходимост можете да заявите допълнителна консултация с адвокат, който да ви разясни информацията в справката;
Адвокат Женя Недева
Здравейте, аз съм адвокат Женя Недева от LegalMasters.bg и съм вашият адвокат за тази услуга.
Ако имате въпрос, ме потърсете на тел. 089 30 50 449 или на contact@legalmasters.bg и ще направя всичко възможно да ви отговоря веднага.

Как става заявката и изпълнението на услугата?

1. Попълвате формата за заявка и превеждате по банков път цената на услугата.

2. В случай, че има нужда от доуточнение, се свързваме с вас за изясняване на детайлите и извършваме съответната услуга.

3. На посочения в заявката имейл получавате готовата справка от Имотен регистър.

 

Повече за условията за изпълнение на услугата може да научите по-долу в раздел „НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ“.

 • 1. Избор на електронна справка:

  Информацията за справката записвате в полето
 • 2. Данни за изготвяне на справката:

  В случай, че желаете да направим справка по лице е достатъчно да предоставите ЕГН и/или имена (две или три), съответно име на юридическото лице (търговско дружество или др.) и неговото ЕИК/БУЛСТАТ. Ако желаете справка за имот посочете най-малко адреса на имота и/или идентификатор или регулационни данни (УПИ, ПИ). За справка за документ е нужно да знаете данните от вписването, но ако не разполагате с тях може да се открият чрез извършване на някоя от другите справки.
 • 3. Данни за контакт по повод заявката

 • Имейл адресТелефон

Уважаеми клиенти, на следващата страница ще имате възможност да прегледате и сверите още веднъж попълнените данни и ако всичко е наред, да финализирате заявката с бутон ЗАЯВИ.

Натискането на бутон ЗАЯВИ е еквивалентно на сключване на договор за правна защита и съдействие с Адвокатско съдружие „Лигълмастърс – Недева и Йорданова“ и ни задължава да ви предоставим услугата при условие, че сте заплатили адвокатския хонорар и сте ни предоставили всички необходими документи.

Нашият ангажимент включва:

 • извършване на 1 брой от съответната избрана справка за лице/имот/документ в Имотен регистър, на базата на предоставената от вас информация;
 • предоставяне на готовата справка по електронен път;

Нашият ангажимент не включва консултация и тълкуване на информацията в справката. При желание от ваша страна, можете да направите заявка за допълнителна консултация.

Какви разноски ще има освен цената на услугата?

Таксата за Имотен регистър е включена в цената на услугата. Обявената цена е всичко, което ще заплатите.

Срок на изпълнение на услугата

Един работен ден.

Задължение за конфиденциалност

Всяка информация, която ни е предоставена от вас за изпълнение на услугата, включително и тази, предоставена чрез комуникация по електронна поща и телефон, е конфиденциална и не подлежи на разкриване съгласно Закона за адвокатурата.

Споделяне: