Електронна справка/скица/схема от кадастралната карта

През LegalMasters.bg може лесно и изцяло онлайн да поръчате електронна справка или скица от Агенциите по кадастър в цяла България.
скица, схема, справка, кадастър

Съдействаме на собственици да получат бързо и лесно електронна скица или схема от кадастралната карта. Обикновено скицата е нужна за нотариална сделка – разпореждане с имот. Повече за необходимите документи за сделка с недвижим имот можете да прочетете тук.

Тук можете да заявите и справка, от която да се види как е заснет даден имот в Кадастъра, както и кои са посочени като негови собственици.

Услугата се изпълнява за цялата страна.

 

В зависимост от вида на услугата, адвокатският хонорар е между 20 и 80 лв. В него се включват дължимите се държавни такси.

20.00лв.
Заяви

Какво ви е нужно, за да заявите услугата?

За да получите справка за имот е нужно да ни предоставите необходимата информация за имота – адрес или кадастрален идентификатор.
За да получите скица или схема на имот е нужно освен да ни предоставите информация за имота, да ни изпратите и лични данни за адвокатско пълномощно, както и да предоставите документ за собственост, от който да е видно, че сте собственик на имота. Пълномощното и документът за собственост са нужни за представяне пред Агенцията по геодезия, картография и кадастър.

Защо да ни възложите услугата?

 • не се налага да губите време в придвижване, цялата процедура става бързо и изцяло онлайн – комуникацията с нас и изпълнението на услугата стават по електронен път;
 • не общувате с държавна администрация;
 • не се нуждаете от електронен подпис;
 • при необходимост можете да заявите допълнителна консултация с адвокат, който да ви разясни информацията в справката;
Адвокат Женя Недева
Здравейте, аз съм адвокат Женя Недева от LegalMasters.bg и съм вашият адвокат за тази услуга.
Ако имате въпрос, ме потърсете на тел. 089 30 50 449 или на contact@legalmasters.bg и ще направя всичко възможно да ви отговоря веднага.

Как става заявката и изпълнението на услугата?

1. Попълвате формата за заявка и превеждате по банков път цената на услугата.

2. В случай, че има нужда от доуточнение, се свързваме с вас за изясняване на детайлите и извършваме съответната услуга.

3. На посочения в заявката имейл получавате готовата справка или скица/схема.

 

Повече за условията за изпълнение на услугата може да научите по-долу в раздел „НАШИЯТ АНГАЖИМЕНТ“.

 • 1. Изберете тип услуга

 • *За експресна услуга за официални скици и схеми, моля да се свържете допълнително с нас.

 • 2. Адрес и/или кадастрален идентификатор на имота:

  За да ви предоставим услугата се нуждаем от точен адрес на обекта, за който се иска справката, както и неговия уникален кадастрален идентификатор (във формат 12345.678.9)
 • 3. Данни за контакт по повод заявката

 • Имейл адресТелефон
 • 0.00лв.

Уважаеми клиенти, на следващата страница ще имате възможност да прегледате и сверите още веднъж попълнените данни и ако всичко е наред, да финализирате заявката с бутон ЗАЯВИ.

Натискането на бутон ЗАЯВИ е еквивалентно на сключване на договор за правна защита и съдействие с Адвокатско съдружие „Лигълмастърс – Недева и Йорданова“ и ни задължава да ви предоставим услугата при условие, че сте заплатили адвокатския хонорар и сте ни предоставили всички необходими документи.

Нашият ангажимент включва:

 • извършване на 1 брой от съответната избрана справка или скица/схема, на базата на предоставената от вас информация;
 • предоставяне на готовата справка/схема/скица по електронен път;

Нашият ангажимент не включва консултация и тълкуване на информацията в справката. При желание от ваша страна, можете да направите заявка за допълнителна консултация.

Какви разноски ще има освен цената на услугата?

Таксата за Агенцията по геодезия, картография и кадастър е включена в цената на услугата. Обявената цена е всичко, което ще заплатите.

Срок на изпълнение на услугата

Един работен ден за справка или три работни дни за скица/схема.

Задължение за конфиденциалност

Всяка информация, която ни е предоставена от вас за изпълнение на услугата, включително и тази, предоставена чрез комуникация по електронна поща и телефон, е конфиденциална и не подлежи на разкриване съгласно Закона за адвокатурата.

Споделяне: